26 november

Bildbombsdags!
Vi börjar med Zoza och Anette.
 
Mitt sovrum före...
 och efter...
Efter att ha flyttat omkring garderoben för att tapetsera bakom den, så håller den nu på att rasa omkull. Lutar väldigt mycket...
 
Och till sist några bilder på lille Cruze-buse.
Smutsig på näsan och första gången uppbunden i stallgången.
 
Varit hos Stefan med KC. Hon har varit lite bråkig med ett bakben när vi verkar henne och på sista tiden har hon gärna velat resa sej. Bäst att kolla om  hon har ont. Och cdet hade hon. Muskelbristning bak och fram i bringan. Nu blir det massage och stretching och fortsatt ridning.
 
Har inte blivit så mycket ridning sen början av förra veckan. Bara jobb och jobb.
 
Sista numret av Welshponnynytt ska ut också.
 
Mamma är i Wales. Workshop...
 
 

13 november

Idag har jag slagit till med att rida både Malthé och KC. Inte illa va? ;-) KC var väldigt fin att rida. Mjuk och fin. Malthé tyckte det var kul att röra på sej. Haha gamle gubbe! Busade i galoppen och när jag skulle jogga av honom, så ville han inte ta det lugnt.=)
 
Zoza kom fram som hon skulle i lördags. Lilla gumman...
 
Jenny red KC i lördags, eller försökte rida... Hon hade slängt av henne... Linade henne lite, men såg helt lugn ut. Vet inte vad som hade flugit i henne. Tokspel...
 
I söndags var vi ute en sväng i skogen på KC och Malthé. Galopperade på hemvägen och det gillade Malthé! Jösses vad stark han blev och han blev helt löddrig mellan bakbenen. Galning! Jag hade träningsvärk i axlarna igår...
 
 

10 november

Hej hopp!
 
Ny häst till salu!
Född 2006, e. Campbell (Cassini-Carpaccio-Caretino)-Woernitz. Tävlad 120. Ca 170 cm. Måste säljas på grund av tidsbrist.
 
Idag ska Zoza åka till sin nya matte Anette. Känns bra, men vemodigt så klart. Lilla gumman...
 
Har inhandlat tapeter till sovrummet. Ska bli så kul att få upp dom!
 
 
 
 

5 november

Regn, regn och åter regn...
 
Helgen flöt på lugnt.
Lagade god mat till mej själv och vovvarna.
Kollade på tv. Såg ni Så mycket bättre?? Magnus Ugglas version av Jag och min far?? Jag rös och tårarna rann... Så himla bra!!! Uggla brukar få 2 sms om dagen, men nu har han fått 100 sms om dagen...
 
Dags att börja fila på WelshponnyNytt. Sista numret för året. Kom gärna med bidrag!
 
Malthé är tillbaka hemma igen. Gambler saknade visst honom när han åkte.
 
Red KC igår. Jobbade mycket på volter och kom åt henne ordentligt med skänkeln. Gick riktigt bra på slutet. Hon är pigg. =)

1 november

Fullt upp på jobbet som vanligt.
Var och tog prover på morgonen. Skulle va fastande så var hos sköterskan halv 8.
När jag släppte ut hästarna idag blev det kaos en liten stund... Släppte ut KC och Malthé först. Sen Zoza. Sen tog jag Clic och när jag var utanför dörren med full vattenkanna i ena handen och höpåse och Clic i den andra, så brakade det till i stallet och Cruze kommer utspringande! Han har hoppat på gallret så det har ramlat ner från gångjärnen... Det blev till att ställa ner allt och få in Clic igen i sin box. Cruze kunde jag sen hämta borta vid Zozas hage. Han följde med snällt tillbaka till sin hage.
 
Iväg till Värnamo och Willys. Extrapris på  godis. Det hade kommit 2½ pall fulla med godis. Tog en bra stund där.
 
Sen till Hemköp. Snabbvisit.
 
Sen till Åhléns för att bygga klart Viva la Diva-stället. Blev kalasbra, men det fattas en hylla.... Stööön...
 
Sen var det bara Eko kvar och där väntade 3 pallar med läsk/vatten från Carlsberg. Blev klar och var i stallet vid 18. Då hade snälla mamma mockat och börjat göra i ordning foder till mina hästar. De tod ute och gnäggade i regnet och undrade vart jag hade tagit vägen.
In med alla och sen hade jag lovat Angelica att hon skulle få låna Malthé som ällskap till sin häst över helgen. Koppla för transporten och lasta och iväg igen.
Malthé trivdes bra i sin nya box och började mumsa på sitt hö direkt. På så sätt är han väldigt okomplicerad, den gamle mannen.
 
Nu blir det sängen. Tur att det är fredag i morgon...
 

RSS 2.0