30 september

Byggde banor igår i Värnamo. Med halvdan ridning på många ekipage resulterade det med ganska få nollor. Joelsbo Delicious var med och var felfria i Lätt B och var placerade femma eller sexa. Kommer inte ihåg...

Idag var Joelsbo Coulthard på RK Udden och tävlade fälttävlan. De vann och gick i mål på sina dressyrstraff, som var 42,0. Ganska bra alltså!

Ridit Malthé idag ihop med Jenny och KC. Malthé gillade läget skarpt. Haha gamlingen...

26 september

Idag har det varit agility-kurs igen. Fast idag var det i ösregn! Julia verkade gilla läget ändå och skötte sej jättebra! Gjorde alla hinder helt lös och morrade bara lite åt dom andra hundarna.=)

Varit och hälsat på Sara och Livia också. Fick inte åka därifrån sen. Livia storbölade och ville att jag skulle hålla henne.

Annars har det ösregnat precis hela dagen. Skitväder!!!

25 september

Tjo vad tiden går fort som vanligt. Nu har det varit lite mycket igen.

I söndags var jag i Nässjö och byggde deras omgång 2 i div 2 för häst. Det gick bra, men ganska få starter. Trist när klubbarna är så duktiga och ordnar med en massa.

I söndags började Julia agilitykursen i Värnamo också. Det gick bra och i går var det andra gången. Tränade hopp och slalom första gången och balansbommen och tunneln igår.

Ikväll har jag haft hoppträning för Jenny och Delight. De ska ju rida finalen i 4-års championatet på lördag.

Annars är det en hel del jobb. Har börjat med en del nya plock och det verkar som att det blir lite jobb på säljsidan också framöver. Vi får väl se. Kul med lite andra varor än godis och nötter iallafall.

Zoza hoppar

Zoza hoppar första gången efter fölningen. Fasen vad fin hon är!
Foto: Jenny Nilsson

12 september

Onsdag idag. Hösten är verkligen här. Trist.

Byggandet i helgen gick jättebra. Fick till bra och rytmiska banor. Den 23/9 bär det av till Nässjö för att bygga div 2.

Hade lektioner på Sörsjö igår. Roliga vuxna...

6 september

Fyndat på Eko!!! 20% rabatt på alla hästgrejer, så jag passade på att titta lite extra på dessa snygga stövlarna som jag spanat på så länge...

Haft hoppträning för Jenny och Delight.
Hämtat hem bilen efter lagning av gaspedalsgivaren... blabla.... Vad det nu hette...

Banorna är utskrivna och klara inför helgen. Blir himla bra!

Husvagnen är besiktigad och u.a. Bara att packa in och köra iväg i morgon.
 

4 september

Cruzier J

Nu är fönstret typ.... klart....

Världens finaaste 3-åring!!!

Idag har jag varit och klippt mej. Blev lugg denna gången...

Ridit Zoza på banan med Cruze lös brevid. Helt galen! Sprang och bockade, skruvade och slog bakut. Springer precis framför Zoza också så hon får tvärnita.

Banorna inför helgen är i princip klara. Gött! Hoppas det blir bra väder. Jag och vovvarna ska sova i husvagnen och mysa.
 
Linda som har Coulthard, vann DM i Blekinge i helgen för D-ponnyer med Thomson. Han är också en godkänd hingst fast en Welsh Cob. Coulthard slutade på 7:e plats.

2 september

Delight som är e. Coulthard gick kvalitetstävlan igår och fick utmärkelse i hoppning med 40 p exteriört och 10 10 i löshoppning!!! Nu väntar Final.

Nu ritar jag banor till DM som går till helgen.

RSS 2.0