25 april

Idag har det varit regionala hopptävlingar i Vaggeryd. Malthé var fin i 110. Felfri och 3:a. I 120 var han lite väl laddad. Fick styra ifrån kombinationen, för han fick fnatt...

Grenada har gjort "tävlingdebut". Felfri i 50, 60 och 70 cm. Kanonkul!

Zoza har haft en hovböld. Tur hovslagaren skulle komma till stallet i onsdags. Nu ska hon igång igen.

Inga föl än. Fast det drar ihop sej...

Hv71 vann SM-guldet i ishockey, så klart! Alla ni som tyckte jag var knäpp som höll på Hv har nu fått sej en smocka... "Inget lag som vinner tabellen vinner SM-guld". Nähä, men vad har hänt nu då? Hv fixade både tabellen och guldet...

Idag skiner solen och det är mer än 10 grader ute. Gött!!! Snart är det sommar!

17 april

Varit och löshoppat Zoza i Bratteborg för Lasse Berglund. Hon skötte sej exemplariskt och Lasse blev nog lite imponerad. Han har själv en 3-åring e. Silverstone. Hoppade 130 högt och hon bara flög över med jättebra teknik.

Malthé var lite ledsen när han inte fick åka med i transporten. Han får vänta till nästa helg, då blir det tävling för hans del. Zoza hoppade mitt nya titthinder i onsdags. Börjar kännas riktigt fin.

KC och Glide är ihopsläppta med Zeta och Dossan. Var tydligen helt tokiga. Dazzle och Dagmar går i egen hage nu fram till fölning.

12 april

Idag har det varit 14 grader, så hästarna har varit ute utan täcken. Skönt.

Igår var det regionala hopptävlingar i Jönköping. Malthé hoppade 110 felfritt och blev 4:a med över 70 starter i klassen. I 120 rev han ett hinder, men kändes jättefin ändå!

Zoza jobbade fint idag på ridbanan. Tränade galoppfattningar. Kändes ganska mjuk och fin.

7 april

Det är såååå härligt när solen skiner!
Till och med hästarna verkar tycka det är skönt ute nu. Alltid en fin lerinpackning när de kommer in...

Idag har Malthé sprungit runt Strand. Det är nog den roligaste rundan han vet. Mycket galopp...

Zoza har hoppat serie idag. Travbom in i tvåstuds och sen två galoppsprång till ett stigsprång. Hoppade nog 90 cm iallafall. Hon är härlig att hoppa och man känner verkligen att hon kan och tycker det är kul.

Mirre och Zeta har blivit longerade av Jenny idag. Zeta hade busat med henne så Jenny trillade... Haha stackars Jenny. Och sen gick det inte att fånga henne. Jenny jagade tills mamma kom ut och fångade Zeta. Hon har nog en räv bakom varje öra den där Zeta...

Dazzle är aptjock nu. Kommer nog föla om en månad kanske. Dagmar är inte riktigt lika tjock, men det är inte mer än en månad kvar på henne heller.

Min bil har gått sönder igen. Något med stötdämparen fram... Hatar bilar som inte är som de ska!

I morgon ska jag laseroperera ögonen. Lite nervöst. Hoppas det går bra.

RSS 2.0