25 mars

Malthés öga. Fotat av Jenny.
 
Malthé byter till sommarkollektionen...
 
Hälften fastnar på kläderna och det sticks...!!!
 
KC står och spanar... Jenny har fotat.
 
Cruze visar upp sej i hagen. Jenny har fotat.
 
Coulthard framför vagnen. Wigren har fotat.
 

20 mars

Hemsidan är uppdaterad.

Jenny har tagit nya bilder som också kommer ut på hemsidan snart.

Var banbyggare i helgen på Värnamos lokal/regionala tävlingar med nästan 500 starter. Fick mycket beröm för mina banor. Kul!!!

Annars är allt som vanligt...

14 mars

I tisdags red jag en runda i skogen på Malthé med KC om handhäst. Det gick bra. KC gick lite sakta bara. Tror jag ska rida KC nästa gång med Malthé som handhäst i stället.
Problemet var i stället Cruze, som blev skogstokig över att inte få följa med ut. När jag kom tillbaka med de andra två hästarna stod mamma och försökte få Cruze att inte klättra på väggarna. Stackars lille gubben. Han var helhysterisk!

Igår kom det en massa snö. De varnade på radion att det kunde komma 5-10 cm nysnö. Här kom det 30 cm!!!! MINST!!

Igår började HV71 sitt kvartfinalspel mot Linköping och gissa hur de startade kvarten????!!! 6-0 till HV. Öööööverstyvt, som de hade sagt i Jönköping. I morgon är det match nr 2 på bortaplan.

10 mars

Isen tinar och fryser om vartannat. Nu är det -10 och blåser kallt som tusan. Det har snöat en del idag också, så nu ser man inte den hala isen. Livsfarligt för våde människor och djur!

Det har varit inomhus-SM i hoppning för häst. Royne Z vann av seniorerna. Sandra från Värnamo slutade 6:a.

Nu blir det Ponnyakuten på tv. Ska krypa ner under en filt och dricka varm choklad...

5 mars

Då har februari passerat och våren närmar sej med stormsteg känns det som. Guuud va härligt. Tyvärr har det gjort att det är is överallt och jättesvårt att rida.
KC får vila lite igen... Typiskt nu när vi kommit igång lite på ridbanan.
 
Jenny rider Candrah. Hon är ju broddad så det går ganska bra, men det blir mest skritt.
 
Ska vara banbyggare på Värnamos hopptävlingar om ett par veckor. 6 klasser för häst på två dagar och det ser ut att vara många anmälda redan. Bäst att börja rita banor. De måste bli lätta att bygga om och va effektiva mellan varje start, så inte hinder ett hoppas mot dörren där föregående ryttare ska ut och nästa ryttare på tur ska in samtidigt som den som startar rider mot ettan...
 
Nu blir det ut i eftermiddagssolen och titta vad hästarna gör. De vill säkert in och äta mat. De fäller vinterpäls så det ryker!

RSS 2.0