Malthé Segrare i Euromirror Sommarcup 2011


Foto: Ingela Johansson

28 juli

Zoza är fortfarande dräktig =)

Coulthard är hos sin nya ryttare, Linda nere i Asarum, Karlshamn. Jättetrevlig familj, så jag hoppas det kommer funka jättebra.

I fredags red jag en 110 i Gislaved med Malthé. Hittade ingen rytm alls och hade ner en bom på vägen. Gjorde lite banbyggarpraktik med Björn Carlsson under tävlingarna.

I går var sista omgången av Euromirror Sommarcup i Ljungby. Vann 100. Han var jättefin! I 110 blev det en ryttarmiss med en tvärnit som resultat. Hade lite flyt med mej ändå och kunda ta emot segertäcket i Cupen. Bild på det finns här ovanför.

Har uppdaterat lite på hemsidan. Nya bilder och ny text på Zeta, Capirossi, Joelsbo Drizzle, Colciago och Crux. Nytt på till salusidanockså.

14 juli

Andra omgången i Euromirror Cup avgjordes i Ljungby igår kväll. Kväll kan man verkligen säga. Åkte från tävlingarna 21.30...
I 100 A:0/A:0 rev Malthé det sista hindret. Hade det legat kvar, så hade han vunnit med 2 sekunder. I 105 A:0/A:0 blev det bara 5 dubbelnollor och Malthé var näst snabbast av dom. Vet inte hur jag ligger till totalt sett i cupen än, men borde ligga bra till...

Ikväll ska Zoza ultraljudas igen. Nu har det gått 30 dygn sen semineringen. Hon var lite klantig förra helgen och slog sej på skenan fram. Har varit svullet så hon har vilat. Nu har svullnaden gått ned, så jag tänkte börja rida henne igen.

Snart är det dags för semester. Bara två dagar kvar...


3 juli

Förstår ni att de sänder Metallica live från Ullevi i tv 1??!!! De som är där har betalat flera hundra kronor för att se dom live (som visserligen är klart coolt), men man ser ju mycket bättre i tvn och kan ha på lagom högt i högtalaren. Vad folk!!! Det går säkert ta på den stämningen...:-)

Zoza var på utraljudsundersökning i torsdags och hon var dräktig. =) Hoppas att hon håller sej dräktig nu...
Hon joggar på och känns riktigt fin. Får väl ta det lite lugnt nu ett tag framöver.

Malthé var i Nässjö i fredags och tävlade. Det hade ösregnat 16 timmar och tävlingen gick på gräs... Det var inte halt för man sjönk ner en bra bit i gräset, så broddarna bet bra, men jag vågade inte chansa och rida för fort i omhoppningarna. I 100 blev vi 2:a och i 110 blev vi 3:a. Endast 3 dubbelnollor i 110... Meetingpriset blev vi snuvade på med ynka 4 poäng.

Joelsbo Coulthard har fått ny ryttare.


RSS 2.0