28 december

Nu har det snöat, regnat, varit solsken och haglat om vartannat. Så himla trist! Jag vill ju ha snö!!!

Har börjat rida mina tokiga hästar igen. Malthé känns jättefin efter lite vila. Han är för rolig. Tycker det mest normala hade varit att han var stel som en pinne, men han vill jobba och är hur mjuk som helst.
Zoza var busig första dagen jag red. Ena stunden full fart framåt och nästa tvärnit. Idag var hon lugn och städad.

Nyår stundar... Undrar vad som händer då? ;-)

Jobbar med Welshponny-Nytt. Har fått tag på ett program, som verkar helknäppt. Men jag får väl testa mej fram...

Dewdrop är tingad. Hon är besiktigad och ska åka runt den 10 januari.


25 december

GOD JUL och god fortsättning!!!

21 december

Snart är det jul och snön ligger som ett täcke på marken. Gud, vad härligt!

Hästarna är vaccinerade idag, så nu blir det inte något ridet. Har varit så kallt och hårt i backen, så det har varit lugnt på ridfronten.

Hade spekulanter på Dewdrop i lördags. Idag är hon besiktigad och beräknas levereras i januari. Jättemysig familj, som säkert kommer att ha underbart roligt med denna ponny.

Var i Ullared igår. Idol-Erik var där också, så jag var inte ensam i butiken...

Har jobbat en massa nu under ett par veckors tid, men nu ska det väl lugna ner sej igen.

Har börjat forma det första numret av Welshponnynytt. Tar en himla massa tid innan man har fått ihop den kan jag tänka. Hoppas att jag fixar det.

13 december

Idag är det lucia.... Saanktaa luciaaa...

Har jobbat jättemycket i veckan och har inte haft igång min dator.

Tur att man har snälla föräldrar som ställer upp och hjälper mej med hästar och hundar!!!

Red Zoza och Malthé en sväng i skogen idag. Det är fruset, så det gick bara skritta och trava. Zoza var jättepigg.

Annars är det väldigt lugnt.

Håller på att titta efter program till att göra en tidning i. Kanske någon som har några förslag på program??? Hör av er i så fall.

6 december

Nu har dagarna skenat iväg igen... Att vad tiden går fort ibland!

Fölungarna har åkt till sin nya matte i Askersund. De såg lite vilsna ut när vi lastade, så det var skönt för de att de hade sällskap av varandra.

Malthé är i fin form. Sista Björne-träningen var i onsdags och vi hoppade ett hinder på 150!!!!!! Hoppade jättebra hela lektionen.

Zoza har gått lite mer nu. Var lite känslig för det torra ensilaget, men nu verkar det som att det blöta är bättre för henne. Har bytt bett igen. Nu till ett tredelat med en liten kula i mitten.
Var ute sjäkv i skogen med henne i fredags. Skötte sig bra förutom att det finns farliga vägskyltar som varnar för vägarbeten. Jösses!!! Till sist kom vi förbi, men de var nästan lika farliga från andra hållet när vi skulle hem....

Dewdrop går ett par gånger i veckan. Sköter sig jättebra! Är stadig i formen i traven nu och även galoppen kommer så smått...

Igår var jag bjuden på hemlig resa. Åt först en god middag med fläskfilé. Sen bar det iväg till Jönköping för julkonsert med Sissel, Orsa spelmän och Real Group. Inte så mycket julstämning kanske, vilken pipa hon har, Sissel!!!

Från och med tisdag och några dagar framåt ska jag jobba som informatör/säljare på Jet-macken i Värnamo. Den ska bli en St1-mack. För tankande människor, ni vet..... Vill ni ha ett tankkort från St1 med 150 kr i bonus, så säg till! Ni får även en isskrapa.

Snart är det jul... Jag vill ha snö!!! Tänk om vi kunde få en vit jul... Anders braskade inte, så vi får väl se om julen slaskar eller hur det nu är.

RSS 2.0