29 juli

Nytt på hemsidan:
Lympos Müslifoder - ny sort
Kållareds Zeta Jones-sida
Malthés resultatlista

25 juli

Idag är det rena skitvädret! Vaknade vid 6 och kunde inte sova. Hade fönstret i sovrummet lite, lite öppet och det stormade in kalluft. Brr...

Tävlade i Gislaved i fredags och igår. Red 110, 120 och 120.
Var felfri i 110 och snabbast. Vann med en halv sekund! =) Fick till och med segertäcke! I 120 kändes han jättefin, så jag chansade lite. Vände upp lite tight på ett räcke utan att rida bestämt, så vi fick ett stopp. I går rev han första hindret. Kändes jättefin annars. Gamle mannen...

Nu har min semester börjat. Eller i morgon rättare sagt börjar den. Ska bli gött. Hoppas att det bli lite sol så man kan sola och slappa vid sjön.
Måste ju besöka High Chaparall också för att titta på showen.

Mamma och pappa har varit på Gotland med motorcykeln. Blandat väder och de kom hem blöta i går.

Coulthard har åkt till sin nya ryttare. Kommer inte ihåg vad tjejen heter, men det är de som äger Z-täcket. Hoppas att de kommer trivas med Coulthard.

18 juli

Uppdateringar på hemsidan:
Malthés tävlingsresultat-sida
Förstasidan

17 juli

Har varit och tävlat i Glommen med Malthé. Var felfri i 110, men det hade regnat hela morgonen med ordentliga åskskurar, så jag vågade inte rida så fort på gräset. Det räckte ändå till en 11:e placering. =)
I 120 red jag lite för ordentligt. Det blev korsgalopp och ett galoppsprång för mycket och ett nedslag... Kändes fin annars.

Hade tänkt att ändra lite med bloggen. Här kommer det stå vad som är uppdaterat på hemsidan också. Kanske inte skriva en massa utan bara en rad på vad som är uppdaterat, så det är enkelt att hitta det.

8 juli

Var med Zoza hos Stefan i Fjärås igår. Han är som en trollkarl. Här han man varit hos två veterinärer och gett henne vila i 7 veckor och så har hon nästan slitit av två muskler i bogen. Alla har trott att det satt i höger fram och så är det musklerna i vänster bog som är paj. Eller köttfärs, som han uttryckte det...
Tillbaka igen om 3 veckor.
Nu har hon chans att bli helt ok igen iaf...

Joelsbo Drizzle


Foto: Katarina Sunvén

3 juli

Idag har jag, Malthé och Mattias varit i Nässjö på tävlingar. Mattias var hästskötare och lyckades utmärkt med den uppgiften. Med tanke på att han är rädd för hästar, så är ju Malthé bäst att träna bort rädslan på. ;-)

Åkte till Svarttorp igår kväll och hade lånat Jonnys box till Malthé över natten, som jag gjorde sist.
Varmt, men lite dis och blåst gjorde det hela till en perfekt tävlingsdag.
I 110 vann Malthé med en halv sekund tillgodo. Hoppade jättefint! Fick rosett, plakett, blommor, premier och täcke. Kul!
I 120, som var en accumulatorhoppning, rev vi hinder 2, men klarade Joker-hindret och var den som var närmast efter de felfria. 8 felfria och 10 placerade gjorde att vi fick årets första 120-placering.RSS 2.0