Jesper & Sara


Foto: Fotograf Lyckviken

16 oktober

Hipp hipp hurra till kusin Aron som fyller 12 år idag!!!

Förra helgen gifte sej min bror. Ett jättefint och välplanerat bröllop med många gäster och kalasväder!
Stolt och nästan rörd syster...
Jag hade ny klänning och varit hos frissan och fixat håret. Bild på mej kommer senare.
Alla var så fina, Jesper var SÅ stolt och Sara var SÅ vacker.

Malthé gick hoppträning i onsdags. Duktig e han den gamla mannen.

Zoza har börjat småskutta över hinder också. Har haft ett par busiga dagar, så då blev det minskning på maten. Nu e hon lagom pigg igen. Haha... precis som att det bara har med maten att göra... ;-)

Coulthard har debuterat 90 cm med Jossan. Fick några bilder på dom tillsammans som kommer senare.

Joelsbo Coulthard RW 116


Foto: Ulrika Larsson

7 oktober

Idag regnar det. Verkligen grått och trist ute... =(

I lördags hade min granne 60-årsfest. Fullt hålligång! Jättetrevligt och över 60 gäster. Gick dock hem tidigt eftersom jag var banbyggare i Tranemo på söndagen.

Tranemo hade lokala hopptävlingar med division II. 100 och 110-klasser. Tävlingen var ute på gräs. Jättebra underlag och allt flöt på bra.

I måndags hade jag lektioner i Öreryd. Två juniorgrupper och två vuxengrupper. Den ena vuxengruppen var nybörjare. De var så roliga att jag knappt kunde hålla mej för skratt. Jätteskojiga!

Igår red jag Zoza på banan. Kändes lite piggare än vanligt, men jobbade på bra. Hon har lärt sej byta galopp på diagonalerna, så när man vänder in på diagonalen så börjar hon skutta lite. Hon måste slå bakut när hon byter. Jaja, kändes bara lite mer laddad än vanligt, men snäll. Satt sen på volten och jobbade med övergångar och då helt plötsligt var hon i luften. Jag var inte med alls, så jag tappade stigbyglarna och hängde på sidan. Hon stannade när jag skrek på henne iallafall. Sen försökte hon en gång till att busa lite, men då var jag med. Galning!

Drizzle har gått en dressyrtävling. Hon skötte sig jätte fint och blev 2:a på 64,28%. Hon fick bland annat en 8 på en av galopperna. Roligt! Grattis!

Coultahard har varit och tävlat i Trollhättan och var felfri med Josefina i sadeln i 80 cm.

RSS 2.0