30 juli

Solen har visat sig från den ljusa sidan ett par dagar. Härligt!

Mamma och pappa har åkt iväg ett par dagar med husvagnen, så jag sover i deras hus och är hund- och hästvakt. Det har gått bra så här långt.

Började jobba i måndags. Det ser bra ut efter semestervikarierna. De har skött sig riktigt bra. Kul! Har haft lite otur en del år med vikarie. De har strulat till det en del som man får ta hand om när man kommer tillbaka.

Grenada var helt skogstokig i måndags när jag red i skogen. Hon var jättepigg!

Zoza har fortfarande vila eftersom skon inte sitter på plats. Sa till Robin (semestervikarie åt den ord. hovslagaren) i söndags och han skulle bara ringa innan han kom. Inte fasen har han ringt! Vad är det då för mening att ha en vikarie??!!
Nu sitter den andra skon löst också, så hon hinner väl gå barfota  innan en hovslagare behagar att komma ut.

Malthé jobbade fint på ridbanan i går. Han var lite stel i tisdags, men var mycket bättre i går.

Felicitys (ett betäckningssto) fölunge gör mej galen på morgonen. Den vill inte gå med mamma ut i hagen utan vänder halvvägs ute och springer in igen.

Jenny har varit här och ridit Coulthard och Dewdrop och hjälpt mej med hästarna på kvällen.

26 juli

Oj, nu var det alltför längesedan en uppdatering...:-(

Hästarna har ridits och de har gått ganska bra. Malthé och Grenada har förberetts för tävlingarna som var i Gislaved i helgen och Zoza har hoppat en 5½:a och vattenmatta.

Eric och jag har varit iväg ett par dagar med husvagnen. Skönt att komma iväg lite. Gjorde studiebesök på Carlsbergs Bryggeri i Falkenberg, besökte ett motormuseum i Ugglarp, cyklade mellan Vilshärad och Tylösand (2x6 km), hälsade på Erics kompisar i deras stuga i Frösakull och handlade på Biltema och Hööks...

Zoza har tappsko så hon har vilat igen.
Malthé och Grenada tävlade i helgen. Grenada gick 110 och 120 i fredags med 4 fel i båda klasserna. Malthé gick också 110 och 120 i fredags med en 5:e placering i 110 och 8 fel i 120. Lördag och söndag var det nationella tävlingar där Malthé var 2:a i lördagens 120 och 4 fel i söndagens 120.

En del betäckningsston är klara och har åkt hem och andra har kommit och väntar på sin tur...

I morgon börjar jag jobba igen. Hade kunnat vara ledig länge till, men det är samtidigt skönt att komma in i rutinerna igen.

Fick inbetalningskort till facket/A-kassan. 590 kr!!!!!!!!!!!! Nu är de för j-a! Jag jobbar ju inte ens heltid!

Måste få till några nya bilder också. De är på G...

12 juli

Nu har jag hämtat min nya fina bil! En V70 2.5D. Bild kommer, så klart!

Har även hämtat min nya transport. Jättefin med några extra detaljer som jag inte har haft innan. Kul! Kommer säkert bild på den också snart... :-)

Hästarna har börjar sin uppbyggnad efter lite vila. Malthé och Grenada lufsar i skogen och Zoza har longerats med inspänning. Går jättebra!

Falsterboveckan har börjat och jag får spana efter tv-sändningarna. Hade varit kul att åka dit, men det får nog vänta.

4 juli

Oj vad det var länge sedan jag skrev nu. Det har hänt en del på sistone...

Den 27 juni var jag och tävlade i Nässjö. Grenada gick två 110-klasser med 4 fel i den första och rev sista i omhoppningen i den andra. Tiden hade räckt till en andraplats annars...
Malthé var felfri i 110 och trea. I 120, som var en Accumulator, rev han det tredje hindret och klarade Joker-hindret och slutade trea.

På söndagen var jag med om en bilolycka och förde min bil till bilhimlen (om det nu finns en sådan) :-(

Under veckan har jag haft utbildning med mina semestervikarier. Tror att det ska bli bra i år.

I onsdags var vi och hämtade hö med mammas Saab. På vägen hem så brann turbon upp på den...Så nu har vi två bilar på minuskontot...

I går, fredag, var det semesterfest på gården. Det var grillning och bad i bastu och i sjön. Trevlig tillställning som inträffar samma dag varje år.

Har letat bilar så jag blir alldeles yr. Har hittat ett par som skulle passa, så det blir att åka och titta på de bilarna på semestern.

Idag fyller pappa år. Hipp hipp hurra!!!

RSS 2.0