28 maj

Allt gick bra i helgen. Drizzle var med och hoppade i lördags och var felfri i Lätt C.
Solen sken och jag brändes i pannan och på näsan. Sved ganska bra och har redan fjällat i pannan.

Träffade Malin och Maggan, klasskamrater sen Strömsholm, också. Alltid kul att prata lite skit :-)

Hoppade Zoza igår. En bana på 4 hinder och ca 50-60 cm högt. Hon var jätteduktig.

Idag har Martina varit och masserat Zoza och Grenada. Det gick bra, men båda var lite småspända.

Det är full storm ute. Fy 17 vad det blåser!!!

Joelsbo Maximillian


Foto: Frida Johansson

22 maj

Tävlade i Alvesta i går. Malthé gick kanon med två felfria rundor i 110 och 120. Snabbast med 2½ sekund i 110 och vann den blå/gula rosetten. I 120 red jag lite lugnare, eftersom han gick så bra i 110, men blev ändå 5:a. Grenada kändes väldigt fin i 110, men missförstod mej i omhoppningen och kraschade i trippelbarren. Stackar´n! Rev sen fjärde hindret i 120 och då var placeringschansen borta och jag valde att utgå. Hon kändes ganska ok men kunde säkert ha slagit sig och inte visade det.

Coulthard har motionerats ett par dagar av Jenny och Vicky. Han är så läcker att se på! Rör sig med otrolig luft och lätthet.
Stona har varit nere på stora betet och ätit en massa gott gräs. Lite struligt att få över de över vägen, men med lite hjälp lyckades alla hamna på samma sida. Både fölungar och ston...

Ska iväg till Tvååkers Kör- och Ridklubb i helgen och bygga på deras lokala hoppningar. Ponny på lördag och häst på söndag. Hoppas att det blir bra väder. Blir lite jobbigt när det ska regna och man måste hålla till utomhus.

18 maj

Malthé fyllde år i lördags. Hela 20 stycken år... :-)

Tävlade går i Växjö. Grenada gick jättebra, men hade 4 fel i både 110 och 120. Malthé var felfri och vann 110. Hade 4 fel i 120.

Ridit Zoza på ridbanan idag. Hon gick jättebra och börjar fungera som en vanlig häst nu... Kan göra volter som inte är fyrkantiga längre och fina övergångar. Roligt!

Alla stona är ihopsläppta i samma hage igen efter fölningarna. Curious gillar Zeta och busar med henne. Roligt för Zeta att få en kompis.

Någon som vill köpa en fin transport? Säljer min billigt nu...

Ösregnade på morgonen idag. Klarnade upp och blev helt underbart till kvällen. Inga mygg heller. Det är helt fantastiskt!

Nya bilder är utlagda på fölisarna nu på hemsidan.

12 maj

Dazzle har nu fölat. En hingst förstås. Vita tecken i huvudet och vita bakfötter. Kan hända at han har något fram också. Han är så ljus, så det är svårt att se.

Zoza har fått ett par dagars vila. Grenada och Malthé joggar på i skogen.

Inte så många anmälda till tävlingen på söndag heller, men den blir av i alla fall.

9 maj

Vilket åskväder det var igår!!! Aahhh....
Det slog ner i mammas och pappas hus. Jag var skiträdd. Tur att det finns jordfelsbrytare både i stallet och i huset.

Tittade på Tudde idag när han motionerades på ridbanan. Han var jätteduktig! Hoppade ett par småhinder och galopperade i båda varven. Jenny och Vicky har verkligen gjort framsteg med honom.

Tävlingen som jag skulle på i morgon är inställd på grund av för få anmälda. Trist.

Zoza fortsätter att jävlas med mej. Man blir ju inte modigare precis när hon håller på och testar hela tiden. Måste bli lite tuffare själv...

Har tagit nya bilder på Zoza. De kommer nog snart in på hemsidan. Ny film på Tudde finns också för de som vill se honom. Ska försöka lista ut hur man kan få in den på hemsidan också. Bilder på Curre finns i kameran och kommer också snart att läggas ut.

6 maj

Hopptränat Grenada för Björne idag. Det gick jättebra! Hon höll sig lugn hela tiden, även fast det var en massa bommar ivägen.

Vi väntar fortfarande på Dazzles fölunge. En hingst blir det nog, som ska heta något på M.

Regnet öser ner. Visst behövdes det, men nu räcker det.

Malthé hoppar


Foto: FOS Photography

1 maj

Sköna maj välkommen... :-)

Varit i Falkenberg och tävlat idag. Grenada hade 0-4 i 110 och 12 fel i 120. Malthé hade 0-0 i 110 och blev 2:a och hade 8 fel i 120.

Kort på Curious är på gång. Kommer alldeles snart.

RSS 2.0