28 augustiHej hopp!
Nu var det så länge sen jag skrev, så blogg.se har uppdaterat sin sida så jag hittar inte...
Jaja, får se hur det går framöver...
 
Boxdörrarna är skitiga! Så här ser en dörr ut på insidan innan tvätt...
...och efter...

Fölvisningen, ja. Ska köpa bilder från Lisa som fotade på utställningen. Hoppas det blev nåt bra. Jenny hade sin kamera med sej också, men hon har börjat på högskolan, så hennes bilder har jag inte fått tag på än. Kritiken han fick kommer ut på hans sida vad det lider... Han fick 8 8 8 7 7 8 = 46 p och blev 4:e bästa hoppföl och 4:e bästa föl totalt. Här är en bild på Cruze i transporten.
Igår löshoppade jag KC. Hoppade bara ett räcke på 1 m. Hon har ju inte hoppat på länge, så det var bara lite mjukstart. Lade in vattenmattan under räcket. Det hoppade hon utan att blinka. Så duktig så!
Hoppade Zoza och Cruze över bommar på marken också. Zoza hoppade 1 m över ungefär och Cruze skuttade över så fint. De hoppade också mattan utan problem. Höjde det första hindret, så det var nog 30-40 cm högt sista rundan. Avståndet stämde ju för Zoza men inte så bra för Cruze, så därför blev det inte mer än så. Han ser så rolig ut nu när han fäller.
I måndags hade jag kalas. Ville egentligen inte fira, men man fyller ju bara en gång om året...
Fast nu känner jag mej väldigt gammal! Herregud......!!!!!
 
 
 
 

22 augusti

OS är över och vilken flopp det blev för hoppryttarna. Det bevisade väl Lisen när hon damp i backen med en helvild Matrix... Men vad hon hämtade upp det hela i den andra klasserna! Oj! Fick nästan tuppskinn på armarna...
Men vilken bragd av Sara Algotsson!

Var på fölutställning med Cruzier i söndags. Han skötte sej jättefint och vi fick beröm för väl visat föl! Totalt slutade Cruze på fjärde plats. Både totalt i den regionala utställningen och totalt bland hoppfölen. =) Bilder kommer!

Lilla Grenada ska säljas. Kommer snart ut på till salu-sidan.

Joelsbo Melinydd är tingad och åker om ett par veckor.

Joelsbo Morris är också tingad.

Joelsbo Coulthard körs i par nu och det går jättebra! Vilka fantastiska människor ni är, fam Wigren!

Joelsbo Clic och Disa har börjat tävla. De var felfria i förklassen till laget och sen felfria i lagklassen så laget vann. =)

KC har kommit igång ganska bra. Hon börjar lägga på sej igen och bli lite piggare också.

Ska rida igång Malthé lite igen. Får se om bulan på hans ben blir bättre eller sämre. Han kan ju inte bara gå och skrota om han är ok. Det trivs han inte med.

Welshponnynytt börjar bli klar. Lite knåp återstår.

8 augusti

Nu har det precis dragit förbi ett åskväder. Ingen höjdare alls. Sol, hagel och ösregn.

Hann uppdatera hemsidan. Lite nyheter på salusidan bland annat.

Nytt nummer av welshponnynytt ska göras. Alla medlemmar som vill skriva nåt, sätt igång att skriva!

Vad trist det är att gå hemma när man bara har ont i ryggen och inte är sjuk.=( Klart att man känner sej bättre när man går på värktabletter… Stöööön!

Nu är det final i os-hoppningen. Vem vinner? Engelsmännen ser farliga ut…

6 augusti

Idag har jag börjat jobba. Eller rättare sagt, skulle börjat jobba. Fixade Ica, Hemköp, Willys och City Gross innan jag fick tid till läkaren. Läkaren, som var en lite lustig prick, sjukskrev mej i en veckan på grund av min onda rygg. Jag ska ligga på värmedyna tre gånger om dagen á 45 min och äta en Iprentablett tre gånger/dag (tre om dagen alltså) i 10 (!!!) dagar. Tror ni jag är ok i ryggen sen?

Mercedes är såld.

Jenny rider KC. Det går jättebra.=)

Linda (hon som har Coulthard) vann SM för juniorer i körning för tredje året i rad. Grattis!!!! Nu ville de köra in Coulthard också.


RSS 2.0