30 augusti

Var och tävlade i Forserum i helgen. Elin var med på Philippa också. Som hästskötare hade vi Lisa. Åkte i fredags och stallade in hästarna hos Johnny och oss själva hos Mattias.
Lördagen ösregnade det hela dagen, utom när Malthé skulle ut på banan på eftermiddagen. Då sken solen. Elin inledde 100 med att hoppa två hinder. På det tredje hände något och Philippa flög 2 meter upp i luften och Elin 2 meter över Philippa. Landade i sadeln men gled sen av och landade rakt på ryggen i en stor vattenpöl...
Dagens underhållning.
I 110 rev de ett i omhoppningen tror jag och Malthé var felfri och tvåa.
Söndagen började med sol och kallt. Bara 3 grader vid 7 på morgonen. Elin hoppade 100 med 0-4 fel. Malthé gick 110 och var felfri och 2:a igen. Kul! =) Elin hoppade också 110 och var felfri, men utanför placering. I 120 red jag jättedåligt. Tvekade istället för att rida tidshoppningen. Rev tvåan och åttan, men klarade Joker-hindret.

Zoza har varit lite missnöjd när Malthé inte har varit hemma. Sparkat ner väggen i fredags kväll. Bytte box och det blev lugnt. Sen kom Zeta hem i lördags och när Malthé kom hem igår skulle han och Zeta stå jämte varandra. Det gick ju så där... Malthé sparkade tillbaka väggen som Zoza hade sparkat på, så Zeta och Zoza fick byta box. Hoppas det funkar nu.

Zeta var i Floby på utställning i lördags. Hon vann sin klass med 42 p och blev sedan reserv BIS! Kanonbra!

Högtidsdag i fredags också. Hipp hipp hurra på min födelsedag...

Zoza får börja jogga nu. Har travat lite på fyrkantspåret. Har varit jättesnäll hittills. Går med viktmanchetterna 4 dagar i veckan.

23 augusti

Welshponnynytt är på G igen. Mycket jobb med den just nu.

Har börjat rida Zoza. Eller skritta henne på ridbanan. Nu går hon med viktmanchetter 4 dagar i veckan och skritta ska hon göra en vecka. Känns hon ok då ska hon joggas igång. Kul! Än så länge har hon varit snäll. Kanske 25-öringen har trillat ner på henne till sist.

Malthé joggar på och fick frispel igår på asfalten där Zoza stegrade över i vintras. Nu var det en dold traktor som var farlig och två små parkerade barncyklar. Ingen rolig känsla när han spänner sej, blir 2 m hög i manken och hjärtat börjar slå på utsidan av kroppen. Sen tvärvänder han och drar...

I lördags hade jag två beridare på Malthé. Jenny hade sina kusiner (?) med sej till stallet och de åkte runt på ridbanan. Då är Malthé minsann snäll... Kusinerna var väl 3 och 5 år kanske.

Jag åkte till Mattias och vi var på piren i Jönköping och åt god mat och dryck. Allan och Eva var med också. Trevligt.

Har blivit förkyld också, så har nog snytit ut halva hjärnsubstansen snart... Jobbigt.

23 augusti

Nytt på hemsidan:
Många nya tillsalu-hästar
Ny bild på avkommor till Clic
Nya bilder på Grenada
Ny bild och text på Capirossi
Ny bild på Kållareds Zeta Jones


Malthé tar ett bad


Foto: Monica Johansson

15 augusti

Nytt på hemsidan:
Kållareds Zeta Jones-sidan
Malthés tävlingsresultat
Joelsbo Cooper-sidan
Kalender 2010
Clics avkomme-sida

13 augusti

Nytt på hemsidan:

Till salu-sidan har fått fler annonser.
Joelsbo Cooper har ny bild och text.

8 augusti

Var på Lars Vinnerbäck i Hok i torsdags. Vilken konsert!!!! WOW...

Malthé joggar på. Nästa tävling är i Tingsryd nästa lördag och det är säkert en massa anmälda dit.

Zeta vann sin klass på Welsh-RIKS i Skara i helgen. Hon fick en guldplakett.

Målat och skurat Zozas box.

Annars händer det inte mycket. Har ju semester ännu en vecka... =)

1 augusti

Inte så mycket nyheter...

Malthé har haft lite halvledigt. Ridits ett par dagar i skogen och sen bara gått i hagen.

Zoza har varit hos Stefan igen. Hon var mycket bättre i sin vänstra bog med de halvt avslitna muskelfästen. Nu hade hon ont i vänster bak, vid sidan om svansen. Det har gjort att hon har överbelastat höger fram. Nu blir det underhållsmassage och stretching för tid och evighet framöver...

I torsdags var mamma, pappa och jag i Helsingborg. De skulle titta på väggpartier till sitt uterum. Jag sprang ett varv på Väla och köpte en regnkappa. Jättefin med reflexränder på. =) Det var väldans massa folk ute och sprang precis som jag...

Har skurat och målat Malthés box, så i natt ska han få flytta in där igen. Har tagit ur allt i Zozas box idag, så nu blir det skura och måla hennes box också.

RSS 2.0