31 januari

Oj, nu har det gått en hel evighet sen sist.
Vad har hänt?

Förra helgen var det tävlingskonvent i Växjö. Var jätteförkyld, så jag var med på lördagen.

Hälsat på gulle-Mattias...

Jobbat som vanligt. Nyöppning i Gnosjö i en butik. Från Hemköp till Willys Hemma, så det har varit ombyggnation och påfyllning.

Ridit en del. Zoza är ju som hon är. Ena dagen helt galen och nästa är hon slö och orkar knappt förflytta sej. Typiskt unghästar. Malthé pulsar på i snön. Han tycker det är jobbigt, men han får ju galoppera mycket iallafall.

I går var jag i Mariestad och hälsade på Grenada. Hon var sej lik precis. Så kul att se att de mår bra hos nya ägare. Man vet ju aldrig innan hur det kommer funka. Hoppade lite med henne också. Hon tyckte det var skoj.

Idag var det lite slappardag. Mattias och jag har lyssnat på musik och bara "umgåtts". Mysigt att bara prata lite skit och skratta... :o)

Ridit Malthé och fixat stallet åt mammam, som var på styrelsemöte.

WPN är klar i Publisher. Nu väntar jag bara på svar om det funkar att ha den i det programmet. Annars blir det till att skriva om allt i InDesign. Blä...

21 januari

I lördags var det 30-årsfest för min bror. Somande vid halv 6... Helt seg på söndagen, inte bakis dock, men så var den helgen över...
Firade mamma på söndagen också. Hipp hipp hurra på deras födelsedag(ar)...

Malthé gick årets första träning igår för Björne. Bra övning med inte så höga hinder. Bra med tanke på att hästarna är lite halvt igång. Malthé var på G ordentligt och bockade och busade.

Idag har Zoza gått på ridbanan. Det är fortfarande ganska mycket snö där, så det är lite jobbigt att röra sig. Bra tycker jag och det ger "gratis" muskler.

Glide och KC trivs bra ihop i hagen. Hon är så cool, KC. Riktigt duktig med att stå uppbuden i boxen när man borstar och lyfter fötter.


14 januari

Inte så kallt idag. Skönt. Nu kan det komma mer snö, tycker jag...

Rider Malthé och Zoza så gott det går. Idag var det Malthés tur att nästan slänga av mej på åkern... I förrgår var det Zoza... Sträckte mej i sidan för att hålla mej kvar.

Håller på att städa ut julen. Gillar ljusstakarna, så de får vara uppe ett tag till.

Har ätit årets första semla idag. Gott!

Hv71 spelar på bra fortfarande. Det värsta är att lagen som vinner serien oftast inte vinner SM-guld... Jag håller tummarna iallafall.

Joelsbo Merfyn


Foto: Åsa Eneroth

Grenada busar


Foto: ägaren

7 januari

Snön ligger vit på taken...
Det är såååå härligt med snö!! Det ligger nu ca 20-25 cm snö ute. (Eller är det mer?) Mysigt att pulsa...

Försöker fortfarande rida igång hästarna. Malthé är på G, men Zoza har bara gått någon dag än så länge.
Det är så kallt om man ska ut med två hästar.
Det gäller att hålla igång och inte bara skritta.

2 januari

God fortsättning på er alla!

Kallt som attan här, men det ligger lite snö på backen, så det lättar upp det hela.

Måste komma igång med ridningen igen. Rider ett par dagar och sen är det vila igen... Dålig stil utav mej att göra så...

Jul och nyårshelger är över för denna gången och allt flyter på som vanligt. Träffar lite nya bekantskaper, som kan bli riktigt bra vänner framöver. Kul!

Pillar med Welshponny-Nytt. Tycker inte att jag kommer någonstans... Det är väl bra att ha en mall som man ändrar på i följande nummer.

Ska åka och hälsa på Grenada snart. Hon vill bara busa. =) Galning!

RSS 2.0