6 februari

Det töar en hel del nu. Isgata överallt och det rinner in i stallet. Det positiva är att strömmen i staketet börjar återkomma så smått.

I onsdags var det Björne-träning. Zoza var duktig. Var inte så fjantig som hon brukar vara. Hoppade en svår trekombination och en linje med 4 långa galoppsprång.
Försöker prova mej fram till ett bett som passar damen i smaken. I fredags testade jag pullargrimma, men det gillade hon inte. Idag testade jag ett kopparbett med fasta ringar. Funkade riktigt bra. Problemet med det är att det är lite för långt. Får duga så länge...

Malthé sprang i skogen idag och var helgalen! Höll knappt på att komma uppför sista backen till gården. Klippte honom på halsen och under magen. Det verkade han gilla. Han tycker inte om en massa tjock päls och bli svettig.

Nästa helg är det klubbhoppning både i Värnamo och Gislaved. Zoza hade behövt gå på båda ställena, men det blir nog Värnamo för hennes del och en klass högre än sist. Malthé är väl inte så stor mening att rida clear round med, så han får vänta till marstävlingarna i Gislaved. De hade 100 och 110 den 20 mars.

Joelsbo Delicious är aktuell till division 1-laget i Lammhult i vår.

Hemsidan kommer uppdateras framöver. Lite nytt och lite gammalt som kommer att ändras. Håll ögonen öppna!

Kommentarer
Postat av: Snömoster Grenada

Näe det vräker ner snö :)

Yess!

2011-02-10 @ 11:09:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0