27 februari

Oj, oj. Nu får jag snart skämmas. Skriver ju aldrig här nu för tiden...

Björne-träning med Zoza förra veckan. Hoppade super! =) Jättekul! Skötte sej jättebra.Björne var imponerad som vanligt när hon visar sej från sin ljusa sida...

Var hos Stefan i Fjärås i tisdags. Zoza var fräschare än jag trodde. Bara högerbogens muskler och vänster bakbens muskler som ska masseras lite extra. Annars väldigt fin i kroppen.

Malthé tycker det ska bli mjukt i backen nu så han kan börja busa. Nu är det is överallt och då är det farligt. Kan ju halka och då spänner han sej. Tror han vill börja hoppa också. Har ju inte hoppat sen november.

Var hos tandläkaren i torsdags. Lagade ett hål. Gillar inte tandis...=(

I fredags morse åkte jag och mamma på konvent i Göteborg på Scandinavium. 120 domare/överdomare/banbyggare hade samlats och hade insiration- och repetitionskurs. På kvällen hade vi biljetter till tävlingarna. Vi fick också gå bakom kulisserna och kolla stall och framhoppning. Vi banbyggare fick också gå banan till 150-hoppningen. Var 1 meter ifrån Ludger Beerbaum, Malin Baryard, Markus Ehning mfl. Coolt!

Nu väntar en vecka med extrapris på lösgodis på Willys. =( Bara en massa jobb... Tur att mina revben börjar återhämta sej.

Candrah har kommit igång bra på tävlingsbanorna och har nu kvalat till nationella tävlingar. Har två segrar i Lätt A P:1 på två tävlingar. Grattis!

Kommentarer
Postat av: Carina

Gäller att ha mål i tillvaron Frida! Nu vet du hur de ser ut, de som du kan tävla mot :)

2011-02-28 @ 05:54:55
Postat av: Frida Johansson

Haha ja. Ska bara hitta en häst som passar också...

2011-03-17 @ 22:15:41
URL: http://frida.info.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0