30 september

Inte så mycket nytt under solen...

Malthé gick hoppträning för Björne igår. Hoppade riktigt bra.

Zoza jobbar på med sina viktmanchetter. Hoppat ett litet hinder på 50 cm nu. Hoppas hon hinner gå nån klubbhoppning innan vintern. Det vore kul.

Den hemliga grejen jag skrev om sist var Saras möhippa och Jespers svensexa. Jesper hade blivit kidnappad halv 8 på morgonen. Sen hade de varit i Forsheda och haft svensexekamp. Kört grävmaskin, kastat yxa, vänt på traktordäck och en massa annat. Lunchen grillade dom i skogen. Sen var det gympa med en instruktör. Jesper endast iklädd en borat-dräkt! Sen var det bastu och ombyte för att sen åka på middag, whiskey- och ölprovning på Bredaryds Värdshus.
Sara kidnappade vi halv 9. Frukost hos Emily och sen vidare till Erikshjälpen där hon fick köpa sina kläder hon skulle ha under dagen. Efter det var det magdans med politikerna på stan. Det var ju dagen innan valet, så det fanns en del folk ute. Lunchen åt vi på en pizzeria där Sara fick baka sin egen pizza. Eftermiddagen var i Herrestad, ute hos Jonas Thern. Där var det badtunna och bastu. Middagen åt vi hemma hos Saras svägerska Mona i Stjärnehult. Jättegod mat!!!
Som avslut hamnade båda gängen på Sigges Loge där Björn Rosenström uppträdde.

Mamma har åkt till Wales denna veckan.

I lördags var jag och Malthé och tävlade i Vaggeryd. Gjorde vår sämsta tävling för året. Hade 0-4+2 i 110. Vände upp på ett hinder i omhoppningen och han var inte med utan stannade. I 120, som var en tidshoppning gick han jättebra. Tyvärr trillade en bom annars hade tiden räckt till en andraplats.

Var sen på Antons namnkalas i Huskvarna. Anton är Mattias systerson.

Pluggandet går ganska bra fast det är ganska krångligt. Alla dessa konton man ska hålla reda på...

Har haft lektioner i Öreryd hos Anneli också. Det är kul att hoppa in som ersättare i mellan åt. Man blir ganska inspirerad.

Nu är det Unos 60-årskalas på lördag och sen ska jag vara banbyggare i Tranemo på söndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0