30 augusti

Var och tävlade i Forserum i helgen. Elin var med på Philippa också. Som hästskötare hade vi Lisa. Åkte i fredags och stallade in hästarna hos Johnny och oss själva hos Mattias.
Lördagen ösregnade det hela dagen, utom när Malthé skulle ut på banan på eftermiddagen. Då sken solen. Elin inledde 100 med att hoppa två hinder. På det tredje hände något och Philippa flög 2 meter upp i luften och Elin 2 meter över Philippa. Landade i sadeln men gled sen av och landade rakt på ryggen i en stor vattenpöl...
Dagens underhållning.
I 110 rev de ett i omhoppningen tror jag och Malthé var felfri och tvåa.
Söndagen började med sol och kallt. Bara 3 grader vid 7 på morgonen. Elin hoppade 100 med 0-4 fel. Malthé gick 110 och var felfri och 2:a igen. Kul! =) Elin hoppade också 110 och var felfri, men utanför placering. I 120 red jag jättedåligt. Tvekade istället för att rida tidshoppningen. Rev tvåan och åttan, men klarade Joker-hindret.

Zoza har varit lite missnöjd när Malthé inte har varit hemma. Sparkat ner väggen i fredags kväll. Bytte box och det blev lugnt. Sen kom Zeta hem i lördags och när Malthé kom hem igår skulle han och Zeta stå jämte varandra. Det gick ju så där... Malthé sparkade tillbaka väggen som Zoza hade sparkat på, så Zeta och Zoza fick byta box. Hoppas det funkar nu.

Zeta var i Floby på utställning i lördags. Hon vann sin klass med 42 p och blev sedan reserv BIS! Kanonbra!

Högtidsdag i fredags också. Hipp hipp hurra på min födelsedag...

Zoza får börja jogga nu. Har travat lite på fyrkantspåret. Har varit jättesnäll hittills. Går med viktmanchetterna 4 dagar i veckan.

Kommentarer
Postat av: Grenada - trött på regn

GRATTIS!

Förstår Zoza, vill ju också på utflykt :)

2010-08-30 @ 11:17:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0