22 maj

Tävlade i Alvesta i går. Malthé gick kanon med två felfria rundor i 110 och 120. Snabbast med 2½ sekund i 110 och vann den blå/gula rosetten. I 120 red jag lite lugnare, eftersom han gick så bra i 110, men blev ändå 5:a. Grenada kändes väldigt fin i 110, men missförstod mej i omhoppningen och kraschade i trippelbarren. Stackar´n! Rev sen fjärde hindret i 120 och då var placeringschansen borta och jag valde att utgå. Hon kändes ganska ok men kunde säkert ha slagit sig och inte visade det.

Coulthard har motionerats ett par dagar av Jenny och Vicky. Han är så läcker att se på! Rör sig med otrolig luft och lätthet.
Stona har varit nere på stora betet och ätit en massa gott gräs. Lite struligt att få över de över vägen, men med lite hjälp lyckades alla hamna på samma sida. Både fölungar och ston...

Ska iväg till Tvååkers Kör- och Ridklubb i helgen och bygga på deras lokala hoppningar. Ponny på lördag och häst på söndag. Hoppas att det blir bra väder. Blir lite jobbigt när det ska regna och man måste hålla till utomhus.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0