2 september

Haha, läste det förra inlägget och upptäckte att det fattas bokstäver. Denna datorn gör lite som den vill. Har blivit lovad att få köpa en ny... Ni som läser får ha lite överseende.

I tisdags var det dagen D, då ja. Flöt på som vanligt. Jenny red KC på banan och red igenom programmet inför fredagens visning.
I onsdags fick hästarna vila.
I torsdags putsade vi KC och alla hennes grejer så allt sken blankt och fint och manen knoppades. Red en sväng i skogen på Malthé och KC.
I fredags var det dags för kvalitetsvisningen. Den gick på Grevagården. KC var ute en stund på morgonen först innan hon fick komma in, äta lite lunch och göras iordning.
Väl på plats så visades hon för ID-kontroll och mätning. 166 cm hög var hon. Sen red Jenny fram en stund innan det var dags för dressyren. Man fick rida 2 och 2 på banan, men det blev nåt strul så KC blev ensam i ridhuset! Det gick ganska bra ändå, som tur var. Hon var lite rädd för ena långsidan och ett hörn, men annars gick det bra. Med tanke på strulet som varit, gick inte Jenny på henne så hårt och poängen var väl därefter också. Fast Jenny skötte det där bra ändå. 7 6 6 och ingen vidare utvecklingsbarhet stod det på protokollet. Domaren skulle bara veta vad KC kan när hon vill...
Efter ridningen sadlade vi av och jag visade KC exteriört. Dyrendahl gav henne 8 8 8.
Vi valde löshoppning i stället för uppsutten hoppning och Lasse Berglund frågade om vi inte hade nån sadel till henne... Han tyckte nog vi skulle hoppat henne med ryttare. Hon fick 8 8,5.
Totalt blev det ett hoppdiplom med 8,13 p. Jättekul!!! =)
Det kommer en länk till visningen med bilder och allt på hemsidan vad det lider...

Lördagen var lugn. Passade på att slappa lite.
Doremi anlände. Hon ska vara inackorderad hos oss fram till vintern eftersom deras stall brann ner. Doremi är en avkomma till Dossan.

I går hade jag lite kalas på eftermiddagen. Bjöd på frallor och tårta. Färska frallor är såååå gott. Man kan äta hur många som helst tror jag...
Red en sväng i skogen medJenny på Malthé och KC. Hästarna var ganska pigga och Malthé studsade omkring som om han vore 5 år igen...

Idag blir det nog en tur i skogen igen eller möjligtvis banan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0