19 september

I torsdags red Jenny för Ann. KC börjar få bjudning på hinder och det är ju det vi jobbat på, men vi fick ett bakslag. KC började bocka efter hinderna... Jenny åkte av två gånger! Hoppade annars helt ok och tittade inte på några hinder med allt det tittiga under.

På fredagen fick hästarna lite vila och på lördagen joggade vi i skogen. Både Malthé och KC var pigga och glada.

I söndags hoppade vi på ridbanan. Satte upp en tvåstuds och en 5½:a. Den som bockade mest var Malthé. Helt skogstokig! KC bestämde sig i galoppen att inte gå ut på en långsida och tvärvände på bakbenen, så Jenny åkte av, igen... Upp i sadeln lika fort igen och sen gick det super. Hoppade som en katt och Jenny sken som en sol.

Måndag och tisdag blev turer i skogen på hästarna.
Julia hade tid hos veterinären i måndags. Hon har fått inflammation bakom ögat, ovanför käken. Kortison och pencillin och återbesök på måndag.

I tisdags klippte jag av håret. Nu är det kort!

Igår åkte vi till Tranemo och tränade terräng för Terese Olsson. (Ridit VM i fälttävlan.) En kul grej tyckte vi, men det blev en chockstart med galopperande hästar överallt runt KC och Jenny. KC såg lite spänd ut. Hoppade sedan stockar, diken, bank, grindar, telefonstolpar, coffin, ännu en bank och sist vattnet. Det gick jättebra! KC höll fokus hela tiden och Jenny red jättebra! Tror båda tyckte det var ganska kul... Bild och film kommer ut på hemsidan!

Malthé fick nya framskor också.

Idag blir det jogg i skogen igen så Malthé kan följa med. Tur att inte han var med igår. Det hade aldrig gått!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0