5 maj

Jaha, då hade det gått en evighet sen sist jag skrev något....
Allt rullar på som vanligt.

Candela och jag har gjort en Björne-träning. Gick jättebra.

KC fortsätter att utvecklas. Har börjat gå smårundor i skogen. Nästan helt utan problem...

Genrepet för 3-årstestet var i torsdags. KC skötte sej superbra! Lite spänd i början av löshoppningen, men efter ett par varv, så hoppade hon riktigt bra. Passade på att rida på den banan som testet ska vara på också. Tyckte det var jättekul att komma på ett nytt ställe.

Malthé och Jenny busar runt på banan och i skogen. Malthé är sej lik. Han har tappat lite muskler, men det jobbet han och Jenny gör nu passar honom perfekt.

Zoza har sett fölfärdig ut länge nu. Åtminstone så känns det så när man är uppe ett par gånger på nätterna och kollar henne. Sockerkristaller i spenarna och slapp bak, men ingen fölunge...

Den sista veckan har solen strålat och det har varit 15-20 grader varmt på dagen. Nu börjar det bli grönt på träden också. Tänk om Zoza ville passa på att föla nu när de kan vara ute, men det blir säkert ösregn och kallt när den lilla ploppar ut.

Joelsbo Coulthard har gjort sin andra start i fälttävlan och vann den överlägset! Gick i mål på sina dressyrpoäng. Denna helgen är de i Tranemo och tävlar. Har inte sett några resultat än, men det kommer...

Joelsbo Delicious var med i ELIT-laget som kom tvåa i sista omgången i Udden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0