20 maj

Tävlingen i Bratteborg gick bra. Byggde 6 klasser under dagen.

Trodde jag skulle fått ledigt i torsdags när det var helgdag, men inte.... Butikerna ville ha godis. Fick snällt jobba som vanligt 5 dagar denna veckan när andra var lediga 4 dar...

Har ridit KC med Malthé på banan. Måste träna inför 3-årstestet.

Annars har veckan bara varit till att borsta, putsa och feja på KC. Det går inte tvätta henne. Inte ens på benen...

Lördagen inleddes med mera puts. Åkte vid 2-snåret till Tenhult. På motorvägen kom KC på att alla broar vi körde under var farliga. Trodde hon hoppade över bommen på första bron. Fick stanna på motorvägen och kolla henne. Galning!
På plats sen gick allt i en väldig fart. ID-kontroll, mätning, löshoppning, visa för hand, kritik, ridprov och kritik på ridprovet. Lite fotografering hann vi med också. Kändes lite loj i löshoppningen, men hon gjorde vad hon skulle. Hoppade över 130 cm högt. Jättefin!
I visningen för hand blev hon lite spänd och ville galoppera. Synd för hon slutade med 1 poäng ifrån diplom i gångarter. 8 8 8 7 7 8 = 46 poäng. I hoppningen fick hon 8 9 och totalt 49 poäng och diplom. Tänk! Hon var ett ynka poäng ifrån dubbeldiplom!!! Jenny har fotat och filmat, så det kommer upp film på YouTube och bilder i bloggen och på hemsidan.

Cruzier växer och ser fin ut. En riktig liten tuffing.

Idag har jag varit i Tvååker och byggt banor. Lite knixigt, men det funkade helt ok. Lokal häst med sista omgången i div III.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0