10 januari

I söndags var jag ute en sväng med Malthé i skogen. Det gillade han. Gamla gubben... =)

Igår var det en ganska lång dag på jobbet igen. Måndagar e ganska sega.
Det började snöa sen på kvällen. Det har varit minusgrader ett par dagar nu, så denna snön var nog skön för hästarnas fötter. De försöker ta sej ut i hagarna på ömma fötter och knaggligt underlag.
Åkte sen ut till Väset och red Candela. Hon var pigg och rädd för både dörren och en sladd som låg ihoprullad. Hjälp...! Träningen börjar ge resultat på henne. Tycker hon har blivit lite snabbare i fötterna och snart funkar den förvända galoppen i ena varvet.

Idag vaknade vi på morgonen och det var nästan en decimeter snö ute. Härligt!
Lite slirigt var det dock på vägarna.

Eftersom det var mörkt när jag kom till stallet ikväll, så joggade jag Malthé en liten stund på ridbanan. Han är livrädd för att halka, så det blev bara galopp på rakt spår (långsidorna). Red bara en liten stund så han inte behöver gå och spänna sej.

Red Zoza lite också på ridbanan. Skrittade mest, men det tröttnade hon på och började hitta på bus. Travade lite försiktigt på spåret. Lilla tjockisen...

Pappa fick en mobil i julklapp med touchscreen. Nu fick jag åka och byta den, för den funkade inte som den skulle. Idag har han suttit och lekt med den nya, så batteriet tog slut. Han ringde till mej på dagen.
"Hur sparar man kontakterna?" Jag förklarade hur han skulle göra (Hade dessutom visat honom på morgonen hur han skulle göra.) och han grejade under tiden.
"Men det finns ju ingen ledig plats att spara den på."
"Vaddå ledig plats?"
"Det står ju en massa här redan. Nummerupplysning, Frida mobil... osv"
"Ja, då är det ju bara att fortsätta skriva det du ska spara."
"Men det finns ju ingen ledig plats."
"Den sparar ju automatiskt på den bokstaven du har skrivit först i namnet."
"Jaha... Den fyller på efter det som står här redan då?"
Hmmm, ja precis...

Hv har ju såklart spelat också. I lördags borta mot Timrå och vann med klara 1-5. Ikväll är det minnesceremoni för Stefan Liv. Han tröja ska hissas upp i taket. Alltid älskad. Aldrig glömd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0