21 augusti

Idag skiner solen. =) Härligt.

Haft lektion i Gislaved för Carina och Jennifer.

Ska iväg och rida Casino och Stjärnan i Forsheda med Jenny i em.
Zoza ska väl ridas ikväll också. Hon har fått ett par dagars vila. Sköter sej bra och känns helt ok att rida. Har börjat skutta lite smått över 50-60 cm.

Malthé var och tävlade igår i Forserum. Kändes inte som vanligt i 100. Kanske för att underlaget var blött och hårt. Han sprang i korsgalopp i svängarna. Fick ett stopp. I 110 kändes han bättre. Banan torkade upp och den var sladdad. Kändes mjukare också. Han hoppade bra, men jag red lite dåligt. Vann ändå med 4 sekunder. =) Malthé är bäst! Träffade MV. Lika snygg som vanligt...

Var och hälsade på Livia och Sara i onsdags. Livia är såååå söt... Måste åka iväg och köpa nåt skoj till henne.

SM-helg. Linda, som har Coulthard, är på kör-SM och låg i ledningen efter dressyr och maraton. Ledde med 12 straff, så det borde hon vunnit enkelt idag.
Sandra Carlsson (Björnes dotter i Värnamo) är på hopp-SM. Tom Jones hade vunnit flera kringklasser och Spike Jones låg i ledningen till Finalen idag. Före Lunatic och Caramell KS.

Har kollat på lägenheten under min. En 5-rummare. Behöver inte riktigt så stort, men ett kontor är vad jag saknar nu. Som jag har det nu är det papper och lådor överallt. Datorer på köksbordet och på tv-bordet... Hmm måste fundera nån dag till...

Kommentarer
Postat av: Grenada trött på semester

Nu får det vara slut på eländet med semester, dags att jobba innan jag tappar alla fina muskler. Jobba Jobba Jobba :) och du Malthé grattis!Sandra vann SM!!! Värnamoryttare är på hugget YESS!

2011-08-21 @ 17:08:15
Postat av: Grenada

Det var visst inte själva SMklassen Sandra vann.Sorry.

2011-08-21 @ 17:26:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0