20 september

EM är nu avslutat. Tredje dagen hade Malin och Angelica två nedslag var, igen... Henrik gjorde en ny superrunda, men ett missförstånd resulterade i 4 fel. Även RGB hade ett nedslag. Alla svenskarnas nedslag kom på den sista linjen med trippelbarr, 6 korta (eller som Henrik försökte med, 5 lite längre), räcke-oxer-kombination, 7 galoppsprång till det sista räcket med vattenmatta bakom. Laget lyckades ändå hålla en femteplats och därmed kvalade till OS.
RGB, Henrik och Malin red final i söndags med två rundor. Malin slutade 22:a tror jag, Henrik avslutade felfritt och blev femma. Imponerande! RGB låg 4:a inför sista rundan. En felfri runda och sen väntan. Nagel rev ett hinder och RGB var 3:a. Skelton rev och RGB var 2:a. Schröder hade två nedslag tillgodo. Tro det eller ej, men två bommar åkte i backen och RGB vann guldet!!!

Var i Svarttorp och byggde bana i söndags. Regnade hela eftermiddagen, men banan höll bra. Många starter var det också. Coulthards avkomma, Chantelle var med och blev placerad i Lätt C och var med i det vinnande laget.

Casino var konstig i munnen igår när vi skulle rida. Så fort man tog i tygeln så slog han med huvudet och sparkade med frambenen och sprang iväg. Jenny red honom i lördags och han hade varit jobbig i munnen då också, men inte som han var igår. Mystiskt...

Hv torskade mot Brynäs i lördags med 3-1. Hmm Var klämmer skridskorna? Tränarproblem???
Nu har de ledningen med 1-0 borta mot Linköping i andra perioden. Håll tummarna!!!

Denna veckan har vi praktikant i stallet, Madeleine. Hon går på Kungsbackas Ridgymnasium och har valt att lägga sin praktik hos oss. Jättekul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0